Ce este IQOS?

Ce este IQOS?

IQOS este o alternativă mai bună la țigări, având la bază procesul de încălzire. Prin încălzirea tutunului, în loc de arderea acestuia, IQOS este diferit de alte produse și oferă experiența gustului de tutun adevărat.

De aceea, trecerea completă la IQOS este o alternativă satisfăcătoare și mai puțin dăunătoare față de continuarea fumatului.

Tehnologia de ultimă generație și știința inovatoare stau la baza IQOS. Știam că va fi nevoie de un progres uriaș pentru a schimba viitorul modului de a consuma produse din tutun. Iar cu IQOS, am reușit chiar acest lucru. Datorită Tehnologiei IQOS HeatControl™ putem încălzi tutunul până la 350°C, fără a-l arde. Rezultatul? Fără foc, fără scrum, fără fum de țigară și mai puține substanțe chimice nocive.

Tehnologia IQOS HeatControl™ este o tehnologie special concepută și brevetată care monitorizează și controlează temperatura de încălzire a lamelei IQOS. Aceasta este fabricată din ceramică și conține platină și aur. Prin tehnologia IQOS HeatControl™, tutunul se încălzește la temperatura ideală pentru 14 pufuri sau aproximativ 6 minute (oricare dintre acestea apare mai întâi), asigurând o experiență consecventă.

sursa: https://www.iqos.ro/despre-iqos

Share